U P P E R EAST S I D E R S
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

U P P E R EAST S I D E R S

Bun venit în Upper East Side!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Mel's room [privat]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Melinda Waldorf
Gossip Girl
Gossip Girl
Melinda Waldorf

Data de inscriere : 04/02/2010

Mel's room [privat] Empty
MesajSubiect: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 11:49 am

Am deschis usa, l-am tras pe Will inauntru. Nu stiam daca sa fac primul pas sau nu.
-Fa-te comod ^-^ am spus eu fara sa imi dau seama.
S-a asezat pe pat, iar eu langa el, sprijinindu-mi mana de piciorul lui.
Sus In jos
William Dahmer
Poor Genius
Poor Genius
William Dahmer

Data de inscriere : 05/02/2010
Varsta : 33
Localizare : Brooklyn.

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 1:31 pm

Stătea pe pat. Trebuia să o facă pentru câteva minute. Cu siguranţă fata l-ar fii pălmuit dac-ar fii luat-o direct.
Şi-a petrecut mâna pe talia ei şi a tras-o mai aproape. Încă îşi ţinea mâna pe piciorul lui.
Sus In jos
Melinda Waldorf
Gossip Girl
Gossip Girl
Melinda Waldorf

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 1:39 pm

Isi puse mainile in jurul gatului sau si incepu sa il sarute pasional, nerezistand tentatiei.
Sus In jos
William Dahmer
Poor Genius
Poor Genius
William Dahmer

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 2:22 pm

Mel nu era ceea ce părea. Ori era nerăbdătoare din fire, ori... O luă pe genunchi, plimbându-şi mâinile pe spatele ei şi menţinând sărutul.
Era drăguţă. De ce nu, până la urmă?
Sus In jos
Melinda Waldorf
Gossip Girl
Gossip Girl
Melinda Waldorf

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 2:28 pm

Parea mai timid, insa dornic. Facu ea primul pas, din nou, tragandu-i jos tricoul.
Sus In jos
William Dahmer
Poor Genius
Poor Genius
William Dahmer

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 3:16 pm

Era cu siguranţă o persoană hotărîtă. Zâmbi. Îşi plimbă încet mâinile pe spatele ei, dându-i jos bluza.
Sus In jos
Melinda Waldorf
Gossip Girl
Gossip Girl
Melinda Waldorf

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 3:20 pm

Se lasa pe spate si ii desfacu usor fermoarul de la blugi, iar apoi ii trase jos, ramanand doar in boxeri. Il trase mai aproape de ea, lipindu-i corpul de al ei.
Sus In jos
William Dahmer
Poor Genius
Poor Genius
William Dahmer

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 3:26 pm

Îi desfăcu încet sutienul şi începu să o sărute pe gât. El rămase în boxeri. Ar fii vrut să o întrebe de unde-atâta grabă, dar se rezumă să-i atingă încet sânii.
Sus In jos
Melinda Waldorf
Gossip Girl
Gossip Girl
Melinda Waldorf

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptySam Feb 06, 2010 3:36 pm

Incepu sa se excite. Se juca cu parul lui si isi lasa capul pe spate.
Sus In jos
William Dahmer
Poor Genius
Poor Genius
William Dahmer

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] EmptyDum Feb 07, 2010 3:56 pm

Îi simţi degetele în păr. Mâinile ei fine împletite în focul părului ei şi începu să o sărute mai pătimaş.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mel's room [privat]   Mel's room [privat] Empty

Sus In jos

Mel's room [privat]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» After Midnight[privat]
» La apus de soare[privat]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
U P P E R EAST S I D E R S :: Manhattan :: Lost in Love Club :: Dormitoare private-
Mergi direct la: